Τί θέλουμε να κάνουμε


Στην ThinkBang δεν πιστεύουμε στις τυπικές σχέσεις εταιρείας-πελάτη.
Από το 2002 βλέπουμε όλους τους πελάτες μας σαν συνεργάτες που μας εμπιστεύονται ένα μεγάλο και μερικές φορές το σημαντικότερο μέρος της επιχείρησής τους.
Δεν στοχεύουμε στο μεγάλο πελατολόγιο. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ξεχωριστές απαιτήσεις του κάθε συνεργάτη και να χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας προς όφελός τους.

Πώς το πετυχαίνουμε


Χρησιμοποιούμε τις πιό σύγχρονες τεχνικές κατασκευής ιστοσελίδων, δημιουργούμε αποτελεσματικές SEO και Adwords καμπάνιες και χρησιμοποιούμε τα Social Media ως ένα μέσο αύξησης της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων των πελατών μας!

Πάνω από όλα όμως διαβάζουμε, ενημερωνόμαστε και μαθαίνουμε ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε όλα τα καινούρια εργαλεία που θα βοηθήσουν στην αύξηση των κερδών των συνεργατών μας.

Η Ειδικότητά μας είναι...


Internet Marketing


Google Partner Badge
 

Χρησιμοποιούμε ένα σύνολο εργαλείων marketing και διαφήμισης που έχουν στόχο να προωθήσουν τις ιστοσελίδες των συνεργατών μας, να αυξήσουν τις επισκέψεις και σε τελική ανάλυση να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη από την επένδυση στο website τους.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Από μία εταιρική ιστοσελίδα και ένα περίπλοκο eshop έως εξειδικευμένες διαδικτυακές εφαρμογές.

SEO & PPC

Χαράσουμε την στρατηγική της προώθησης μέσα από SEO και PPC καμπάνιες που εξασφαλίζουν ότι οι συνεργάτες μας βρίσκονται ακριβώς εκεί που ψάχνουν οι πιθανοί τους πελάτες

Social Media

Χρησιμοποιούμε τα Social Media ως μέσο αύξησης της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων των πελατών μας!